OM CONVENTIUS

.


Conventius jobbar med allt från det lilla företaget till stora koncerner. Eftersom vi jobbar med individen, fungerar konceptet lika bra överallt. Det är hur individen beter sig som visar sig i de hårda resultaten.

Vi jobbar med alla typer av ledare och nyckelpersoner. Var och en sätter individuella mål utifrån sin arbetssituation och jobbar sedan väldigt praktiskt med att nå dem, med hjälp av verktyg från kursen. Mätbara resultat visar sig väldigt snabbt.

Om grundare och VD, Marie Peraic

Att människor kan förändra sitt liv med så små förändringar, är nog det mest revolutionerande jag har upptäckt i mitt arbetsliv.  Att så små enkla förändringar kan ge så stora resultat.


Min grundutbildning har jag inom vården, som undersköterska och vårdare i psykiatri.

Grunden till Conventius AB la jag åren 1995 till 2004 då från grunden byggde upp Dale Carnegies verksamhet i Jönköpingsregionen. Från ingenting, till det mest lönsamma området under flera år. Över 1 500 person tränades och utvecklades, de flesta från företag som återkom år efter år.

En annan spännande erfarenhet är att jag i olika former jobbat som egen företagare den största delen av mitt yrkesverksamma liv.


Under alla år har jag på ett eller annat sätt jobbat med människor och försäljning och vad det är som gör att vi lyckas eller inte.

Parallellt med ett aktivt arbetsliv har jag också hunnit få och uppfostra tre barn.

Med all den erfarenheten i ryggen startade jag Conventius AB, byggt på ett eget koncept, baserat på vad jag själv gått igenom genom, egna misstag och framgångar, men framförallt baserat på den feedback jag fått från de människor jag har tränat genom åren.

Att få vara med och se hur människor kan förändra sin livssituation genom att förändra sin attityd är otroligt inspirerande. 
Att dessutom få utvecklingen bekräftad från cheferna till deltagarna, när de berättar om mätbara resultat är så roligt.

Små träfigurer som illustrera människor i grupp

Affärsidé

Att tillsammans med företagen öka lönsamhet och resultat, genom att arbeta individuellt med företagens nyckelpersoner och utveckla deras personliga förmågor.

Glaskula där man igenom ser havet upp och ner

Vision

Vara förstahandsvalet för de företag som vill skapa förutsättningar för att bli lönsamma och attraktiva arbetsplatser.